Rozmaitości - Osjaków
WESELmy się :)
- Kasia11
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/05/27 18:47 #1
przez Kasia11
Kasia11 stworzył temat: WESELmy się :)
Witam,
mam do Was kochani pytanie.
Moglibyście polecić mi jakąś salę weselną znajdujących się najlepiej w Osjakowie, lub jego pobliżu?
Słyszałam sporo dobrego o Oberży Kniei jak i Symfoni, ale to przecież nie jedyne lokale zajmujące się organizacją przyjęć weselnych w okolicy.
Ktoś z Was ma może jakieś doświadczenia, przyjemne lub i mniej z własnych uroczystości organizowanych w tych lokalach?
Jesli oprócz dwóch wyżej wymienionych macie jeszcze jakieś propozycje czekam.
Pozdrawiam cieplutko
mam do Was kochani pytanie.
Moglibyście polecić mi jakąś salę weselną znajdujących się najlepiej w Osjakowie, lub jego pobliżu?
Słyszałam sporo dobrego o Oberży Kniei jak i Symfoni, ale to przecież nie jedyne lokale zajmujące się organizacją przyjęć weselnych w okolicy.
Ktoś z Was ma może jakieś doświadczenia, przyjemne lub i mniej z własnych uroczystości organizowanych w tych lokalach?
Jesli oprócz dwóch wyżej wymienionych macie jeszcze jakieś propozycje czekam.
Pozdrawiam cieplutko

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- gąska
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2013/05/28 15:53 #2
przez gąska
gąska odpowiedział w temacie: WESELmy się :)
Szczerze mówiąc w Kniei jeszcze sie nie bawiłam, a na jedym z wesel w Symfoni w ogóle nie zdejmowałam żakietu, tak dała się we znaki niska temperatura panująca na sali, co świadczyło o jej nieprzygotowaniu do imprezy podczas niekorzystnych warunków pogodowych panujących za oknem.
Ale mogę Pani polecić hotel/restaurację Mazurek, który jest jednym z niewspomnianych w poście lokali
Znajduje się tam ładna sala, na której spokojnie mieści się do 120 osób, nie można zaprzeczyć, robią tam pyszne i co najważniejsze świeże jedzenie, obsługa zawsze jest miła, uśmiechnięta, owoce/napoje/ciasto/alkohol istnieje możliwość wstawienia zarówno własnego asortymentu jak i zdecydowania się na zaopatrzenie w produkty przez lokal. Dekoracje w sumie też mają niczego sobie, a ich wygląd można zawsze dogadać
generalnie bardzo polecam.
No i co ważniejsze - ceny, od bodajże 149zł/os za wesele z poprawinami.
726 689 171 tutaj podaje numer kontaktowy gdzie udzielane są już szczegółowe informacje
a, i link do strony, gdzie można obejrzeć zdjęcia i poczytać więcej:
salaweselna.wielun.pl/
mam nadzieję że w choć małym stopniu udało mi się pomóc.
Ale mogę Pani polecić hotel/restaurację Mazurek, który jest jednym z niewspomnianych w poście lokali

Znajduje się tam ładna sala, na której spokojnie mieści się do 120 osób, nie można zaprzeczyć, robią tam pyszne i co najważniejsze świeże jedzenie, obsługa zawsze jest miła, uśmiechnięta, owoce/napoje/ciasto/alkohol istnieje możliwość wstawienia zarówno własnego asortymentu jak i zdecydowania się na zaopatrzenie w produkty przez lokal. Dekoracje w sumie też mają niczego sobie, a ich wygląd można zawsze dogadać

No i co ważniejsze - ceny, od bodajże 149zł/os za wesele z poprawinami.
726 689 171 tutaj podaje numer kontaktowy gdzie udzielane są już szczegółowe informacje

a, i link do strony, gdzie można obejrzeć zdjęcia i poczytać więcej:
salaweselna.wielun.pl/
mam nadzieję że w choć małym stopniu udało mi się pomóc.
The following user(s) said Thank You: Kasia11
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.037 s.
Menu użytkownika
Forum
- Brak postów do publikacji.
Wyszukiwarka
Kogo gościmy?
Odwiedza nas 217 gości oraz 0 użytkowników.