Dyskusje ogólne - Osjaków
Mój Osjaków
- Czesław
-
Autor
- Wylogowany
- Osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Czesław
-
Autor
- Wylogowany
- Osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2011/08/27 10:23 #20
przez Czesław
Czesław odpowiedział w temacie: Mój Osjaków
Witam,pozdrawiam! Chętnych zapraszam do obejrzenia teledysku Piotra Rubika nakręconego w 100%w moim mieście.
muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/pio...-niecierpliwa,284502
muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/pio...-niecierpliwa,284502
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- alicja1
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/08/28 07:45 #21
przez alicja1
alicja1 odpowiedział w temacie: Mój Osjaków
Witam
W tym budynku w jednej części było przedszkole wejście od ulicy, a w drugiej mieszkała moja rodzina ,ciocia była nauczycielką w szkole podstawowej.
Będąc w Osjakowie odwiedziłam koleżankę która mieszka na nowym osiedlu , a pamiętam jak robiłyśmy wyprawy rowerowe w tamtym kierunku do lasku nad strumyk -pozdrawiam Beatę.
A co do cmentarza to wystarczy troszkę starania ze strony administracji cmentarza i będzie dobrze ,stare pomniki są tak piękne że warto o nie zadbać.
Czy strona o żydach osjakowskich jest przetłumaczona na język polski i dlaczego w synagodze jest sklep przecież to było idealne miejsce na np. muzeum Osjakowa i okolic .
Pozdrawiam Alicja
W tym budynku w jednej części było przedszkole wejście od ulicy, a w drugiej mieszkała moja rodzina ,ciocia była nauczycielką w szkole podstawowej.
Będąc w Osjakowie odwiedziłam koleżankę która mieszka na nowym osiedlu , a pamiętam jak robiłyśmy wyprawy rowerowe w tamtym kierunku do lasku nad strumyk -pozdrawiam Beatę.
A co do cmentarza to wystarczy troszkę starania ze strony administracji cmentarza i będzie dobrze ,stare pomniki są tak piękne że warto o nie zadbać.
Czy strona o żydach osjakowskich jest przetłumaczona na język polski i dlaczego w synagodze jest sklep przecież to było idealne miejsce na np. muzeum Osjakowa i okolic .
Pozdrawiam Alicja
- Alina
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2011/09/08 11:18 #22
przez Alina
Alina odpowiedział w temacie: Mój Osjaków
Stronę o Żydach, i każdą inną, można przetłumaczyć za pomocą Google Translate (
http://translate.google.pl/
). Jeżeli chodzi o cmentarz, to widać małe zmiany na lepsze. Budowany jest właśnie parking wzdłuż muru od strony kościoła.
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
Czas generowania strony: 0.131 s.
Menu użytkownika
Forum
- Brak postów do publikacji.
Wyszukiwarka
Kogo gościmy?
Odwiedza nas 317 gości oraz 0 użytkowników.