Dyskusje ogólne - Osjaków
Basen
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2009/09/16 22:08 #2
przez Osjakow
osjakowianie.pl
Osjakow odpowiedział w temacie: Basen
Ja podpisuję się pod tym obiema rękoma.
W pobliżu (20km) nie ma basenu i oprócz mieszkańców naszej gminy również mieszkańcy dalszych okolic mogliby z niego korzystać, zwłaszcza popołudniami. Natomiast rano dzieci i młodzież szkolna. Dlatego nie wydaje mi się, żeby miał świecić pustkami.
W pobliżu (20km) nie ma basenu i oprócz mieszkańców naszej gminy również mieszkańcy dalszych okolic mogliby z niego korzystać, zwłaszcza popołudniami. Natomiast rano dzieci i młodzież szkolna. Dlatego nie wydaje mi się, żeby miał świecić pustkami.
osjakowianie.pl
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Q.
-
- Wylogowany
- Starszy osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: -1
- Otrzymane podziękowania: 0
2009/09/20 19:31 #3
przez Q.
Q. odpowiedział w temacie: Basen
Świecić pustkami? Basen bardzo by się przydał. Pamiętam, że jak jeździliśmy w podstawówce na basen do Pajęczna to zawsze był komplet chętnych. Młodzi z którymi rozmawiałam też zawsze marudzili, że go brakuje.
Może ktoś się odważy na taką inwestycję?
Może ktoś się odważy na taką inwestycję?
- Alina
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2009/09/25 16:46 #4
przez Alina
Alina odpowiedział w temacie: Basen
Również POPIERAM inicjatywę. W jednym z tematów Q napisała, że poza licznymi sklepami Osjaków nie ma wiele do zaoferowania. Basen mógłby stanowić pewne wyróżnienia na tle okolicy, tej bliższej i tej dalszej.
- qwert
-
- Wylogowany
- Starszy osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 3
2009/10/03 08:25 #5
przez qwert
qwert odpowiedział w temacie: Basen
Jestem na tak! Basen nie musi być taki wielki jak ten wieluński. Zamiast 25 metrów mógłby mieć ok. 16 i wymiarami przypominać ten w Drobnicach. Skoro wiele inwestycji da się zrealizować z małym wkładem własnym, to może i basen dałoby się tak wybudować.
Im dłużej będzie się zwlekać z inwestycją, to pewnie tym trudniej będzie pozyskać na nią środki.
Im dłużej będzie się zwlekać z inwestycją, to pewnie tym trudniej będzie pozyskać na nią środki.
- xdxdxd
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2010/02/05 20:48 #6
przez xdxdxd
xdxdxd odpowiedział w temacie: Basen
Basen - Jestem zdecydowanie na tak, bardzo by sie przydał, tymbardziej ze teraz nie ma gdzie spokojnie poplywac, jest co prawda ten w Drobnicach ale jest troche jak dla takiej ilosci osob w trakcie wakacji, za mały, zdecydowanie.
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
Czas generowania strony: 0.113 s.
Menu użytkownika
Forum
- Brak postów do publikacji.
Wyszukiwarka
Kogo gościmy?
Odwiedza nas 78 gości oraz 0 użytkowników.