Historia - Osjaków
Stefan Tomicki - poszukiwana rodzina
- Morgoth
-
Autor
- Gość
-
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2012/02/18 09:55 - 2012/02/18 21:28 #2
przez Osjakow
osjakowianie.pl
Osjakow odpowiedział w temacie: Odp: Stefan Tomicki - poszukiwana rodzina
Ojciec miał na imię Wojciech, a matka Marianna zd. Gajda. Spróbuję ustalić czy rodzice też urodzili się w tej okolicy. Jeżeli nie, to prawdopodobnie przebywali tutaj jedynie przez pewien czas i trudniej będzie znaleźć rodzinę.
osjakowianie.pl
Ostatnio zmieniany: 2012/02/18 21:28 przez Osjakow.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Taylor
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
2012/02/28 22:32 #3
przez Taylor
Taylor odpowiedział w temacie: Odp: Stefan Tomicki - poszukiwana rodzina
Witam, kilka dni temu dowiedzialem sie o poszukiwaniach rodziny Stefana Tomickiego.
Byl bratem mojego dziadka, poszukalem troche na strychu, odwiedzilem rodzine, jedna z ciotek posiada zdjecia Stefana, odznaczenia.Jesli ktos jest w dalszym ciagu zainteresowany tym tematem prosze o maila.
Pozdrawiam
Byl bratem mojego dziadka, poszukalem troche na strychu, odwiedzilem rodzine, jedna z ciotek posiada zdjecia Stefana, odznaczenia.Jesli ktos jest w dalszym ciagu zainteresowany tym tematem prosze o maila.
Pozdrawiam
- Morgoth
-
Autor
- Gość
-
2012/02/28 23:04 #4
przez Morgoth
Morgoth odpowiedział w temacie: Odp: Stefan Tomicki - poszukiwana rodzina
Witam,
ponieważ nie podał Pan swojego maila bardzo proszę o kontakt na mój adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam
ponieważ nie podał Pan swojego maila bardzo proszę o kontakt na mój adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2012/02/29 08:19 #5
przez Osjakow
osjakowianie.pl
Osjakow odpowiedział w temacie: Odp: Stefan Tomicki - poszukiwana rodzina
Cieszę się, że odezwał się ktoś z rodziny. Wysłałem do Pana maila. Mam nadzieję, że uda się w odpowiedni sposób upamiętnić w Osjakowie postać Stefana Tomickiego.
osjakowianie.pl
Czas generowania strony: 0.137 s.
Menu użytkownika
Forum
- Brak postów do publikacji.
Wyszukiwarka
Kogo gościmy?
Odwiedza nas 54 gości oraz 0 użytkowników.