W piatek 13-go Desant Squad wypu艣ci艂 swoj膮 dem贸wk臋 "Do艣膰 mam". Na p艂ycie znalaz艂o si臋 pi臋膰 utwor贸w nagranych jeszcze w poprzednim roku. Cztery z nich mo偶na by艂o wcze艣niej ods艂ucha膰 na YouTubie, a jeden - solowy kawa艂ek Majora - Outsider publikowany jest po raz pierwszy.
Kilka s艂贸w Majora na temat p艂yty:
"Do艣膰 Mam EP" - to podsumowanie i z艂o偶enie w ca艂o艣膰 najlepszych track贸w Desant Squadu nagranych w 2011 roku i wcze艣niej. P艂ytka zamyka pewien rozdzia艂, etap czy c*** wie co :D w naszej tw贸rczo艣ci, a jednocze艣nie jest zapowiedzi膮 kolejnych produkcji. Za trzy-cztery miesi膮ce uka偶e si臋 moja sol贸wka na autorskich bitach :). Pojawi膮 si臋 tak偶e teledyski i ciekawe featy. Wi臋cej informacji wkr贸ce. Zach臋cam do udost臋pniania epki na swoich tablicach :D.
Do rozdania jest kilkadziesi膮t p艂yt. Aby dosta膰 epk臋 wystarczy wyrazi膰 ch臋膰 jej nabycia w komentarzach. Poza tym mo偶na r贸wnie偶 pobra膰 p艂yt臋 z naszej strony:
Wszystkie kawa艂ki na podobnym poziomie, wszystkich dobrze si臋 s艂ucha i jest ca艂kiem nie藕le. Szkoda, 偶e tylko 5 utwor贸w. Epka dobra, ale licz臋, 偶e nast臋pna p艂yta b臋dzie jeszcze lepsza!